Pinsos Ursa

Comercialització i fabricació de pinsos

 

PINSOS URSA S.L. és una empresa dedicada a la fabricació d'aliments per a animals, especialment vedells i xais amb l'objectiu de la comercialització nacional, així com internacional a l'exportar aquest tipus d'animals vius o en canal a diferents països, principalment al nord d'Àfrica..

Durant els últims anys, la nostra activitat exportadora ha augmentat fins al punt de ser un dels agents més importants en el procediment d'exportació de bestiar a el nord d'Àfrica i Orient Mitjà.

LA NOSTRA MISSIÓ

Pinsos Ursa s'esforça per millorar la vida de la ramaderia mitjançant productes i serveis d'alta qualitat.

LA NOSTRA VISIÓ

Pinsos Ursa es compromet a ser soci en tot el procés de la sanitat ramadera, per productes i serveis adaptats a cada necessitat

ELS NOSTRES VALORS

Pinsos Ursa és capaç d'aconseguir-ho, mitjançant els següents valors que presenta en el seu ADN:

PROFESSIONALITAT  -  VISIÓ A LLARG PLAÇ  -  ADAPTABILITAT  -  PASIÓN

La nostra història

1977 - Naixement del "Grupo sindical de Colonización"

Va ser fundat per nou socis de el sector ramader, amb la intenció de fabricar el pinso per als seus animals. Es va comprar el terreny, es va fer una nau de 200 m2 i es va comprar un molí de segona .

1985 - El molí s'autofinancia amb la producció pròpia.

Durant els anys següents alguns dels socis fundadors van tancant les seves explotacions per motius diversos, i és llavors quan es surt a l'mercat a trobar nous clients per mantenir la producció ja que durant aquests anys creixen amb gran força les cooperatives de la zona

1992 - S'estableix el nom definitiu: 'S.A.T. "URSA" 139 CAT '

Es va plantejar fer un tipus de producció diferenciada de la competència i s'opta per la compra d'un molí laminador, que en comptes de moldre el gra ho lamina. Aquesta opció va ser considerada perquè el gruix principal de clients i socis tenien explotacions amb animals remugants (vaques, vedells, xais)

1994 - Ampliació de les instal·lacions.

Vam adquirir un molí laminador nou i des de llavors i fins a l'any 2000 s'augmenta gradualment la producció, el que comporta que s'ampliïn les instal·lacions amb 400 m2 més de magatzem i es construeixin sitges noves, una bàscula pont i unes oficines

2000 - Una nova generació pren el comandament.

Un dels socis adquireix la majoria de l'empresa i a la fi de l'any 2000 traspassa la direcció de la mateixa a un dels seus fills. Submergits en aquest període de canvis, arriba la crisi de les vaques boges, que afecta de forma important a el nivell de fabricació de l'empresa

2003 - Certificació ISO 9001: 2000

Superada la crisi es recullen els fruits de molts anys treballant de manera honrada i sense descans i s'opta d'una manera més enèrgica per oferir un producte de millor qualitat i seguretat, es certifica l'empresa amb la norma ISO 9001: 2000 i es continua augmentant la producció, encaminant-se en bona part a la producció certificada de carn.

2006 - 2009 - Modernització de la fàbrica.

S'automatitza tot el procés de fabricació i es milloren les estructures existents, s'adquireix un micro-dosificador, que permet dosificar de manera automàtica tots els micro-ingredients de l'pinso. El 2009 se substitueix el molí de fabricació per un de més potent, eficient energèticament i amb més rendiment.

2010 - Naixement de Pinsos Ursa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec consectetur non ipsum non convallis. Fusce felis magna, cursus in risus vel, rhoncus rutrum ipsum.